HOME > 게시판 > 자유게시판
게시판| 자유게시판
※ 게시판 용도에 맞지 않는 글(광고및 홍보 글 등)은 임의삭제될 수 있습니다.

 
작성일 : 09-02-19 14:27
^^최신e20-510덤프를 제공
 글쓴이 : 구양숙
조회 : 2,383  

  1. What is the maximum number of non-differential TimeFinder/Clone targets that a source device can support?
A. 2
B. 4
C. 8
D. 16
Answer: D

2. Click the Exhibit button.
In the Open Systems environment shown, what performs cycle switch for the SRDF/A session?
 
A. Enginuity
B. ECA-RDF
C. GNS Daemon
D. STORAPI Daemon
Answer: A

3. Which file systems / databases are supported by Replication Manager?
A. Sybase databases, Windows NTFS, and UNIX file systems
B. Informix databases, Windows NTFS, and UNIX file systems
C. Windows NTFS, UNIX file systems, and Microsoft SQL Server databases
D. Microsoft SQL Server databases, Informix databases, and Windows NTFS
Answer: C

4. Which statement describes what happens after an SRDF restore operation is initiated?
A. R2 devices are write disabled
B. Data copy is initiated from the R1 to the R2 devices
C. Status of the R1 devices is changed to "write disabled"
D. Writes to the R1 devices during the restore operation will NOT be propagated to the R2 devices
Answer: A

5. What is the status of the Standard and BCV Devices after a TimeFinder Establish operation has been performed?
A. Standard - Read Write; BCV - Not Ready
B. Standard - Not Ready; BCV - Read Write
C. Standard - Read Write; BCV  Read Only
D. Standard - Read Write; BCV - Read Write
Answer: A

6. What are the two primary modes of operation for SRDF?
A. SRDF/S and SRDF/A
B. Domino and Synchronous
C. Synchronous and Adaptive Copy
D. Synchronous and Semi-Synchronous
Answer: D

7. A TimeFinder/Mirror BCV was split from its Standard at 1:00 a.m. Subsequently, three TimeFinder/Snaps were created and activated at 6:00 a.m., 8:00 a.m. and 10:00 a.m. using the same Standard volume as the Snap source. How much data will need to be copied if a restore is performed from the 8:00 a.m. Snap to the BCV?
A. No tracks will need to be copied
B. A full restore of all tracks will need to be performed
C. All changed tracks created between 1:00 a.m. and 8:00 a.m.
D. All changed tracks created between 6:00 a.m. and 8:00 a.m.
Answer: C

8. A Standard BCV pair was corrupted shortly after the Standard was restored from a mirrored BCV. Which steps need to occur to return the standard to a point-in-time before the corruption?
A. Split the BCV and issue a restore
B. Invoke a reverse split and then a full restore
C. Split the BCV and perform a protected restore
D. Split the BCV and perform a protected establish
Answer: B

9. If the customer's Recovery Point Objective is 120 seconds, what should the SRDF/A cycle time in seconds be?
A. 30
B. 60
C. 120
D. 240
Answer: B

10. What are characteristics of SRDF/S (synchronous)?
A. Limited distance, no data loss exposure, and some performance impact
B. Unlimited distance, hours of data loss exposure, and some performance impact
C. No performance impact, seconds of data loss exposure, and unlimited distance
D. Some performance impact, unlimited distance, and hours of data loss exposure
Answer: A

11. Which statement is true about TimeFinder/Mirror Concurrent BCVs?
A. Can be established with locally protected R1 volumes
B. Enables the BCVs to be concurrently replicated with SRDF
C. Establishes two BCVs with the same standard simultaneously
D. Establishes two Standards with the same BCV simultaneously
Answer: C

12. Which symcli command is used to create a device group with SRDF source devices?
A. symdg create namedg type RDF1
B. symcreate g namedg type RDF1
C. symdg create namedg type REGULAR
D. symdg create g namedg -type RDF1
Answer: A

13. Which symcli TimeFinder command performs a full restore of a device group?
A. symmir g namedg -full restore
B. symdev g namedg -full restore
C. symrdf g namedg -full restore
D. symmir restore g namedg incremental
Answer: A

14. Which statement describes TimeFinder Multi-BCV?
A. Ability of a Standard to be established with more than one BCV at the same time
B. Ability of a BCV to be established with more than one Standard at the same time
C. Ability of a Standard to maintain incremental relationships with more than one BCV
D. Ability of a BCV to maintain incremental relationships with more than one Standard
Answer: C

15. What is the maximum number of TimeFinder/Mirror BCVs that can be concurrently established with a locally protected standard Symmetrix device?
A. 1
B. 2
C. 4
D. 8
Answer: B

16. What happens when a TimeFinder/Clone is terminated?
A. Space is reclaimed from the Save device pool
B. An incremental restore can be performed from the target to the source
C. Source and target continue to have a relationship; the data on the target is lost
D. Relationship between source and target is ended. The data on the target device remains unchanged
Answer: D

17. What is the default load balancing policy for hosts connected to a third party storage array with unlicensed PowerPath software?
A. Adaptive
B. No redirect
C. Round robin
D. Basic failover
Answer: A

18. On which host operating system does PowerPath NOT create pseudo device names?
A. AIX
B. Linux
C. HP-UX
D. Solaris
Answer: C

19. Which feature does EMC Replication Manager support?
A. Automates tape backup based user specified schedule
B. Provides full tape restore back to a Symmetrix Storage Array
C. Provides incremental establish and restore functionality on Centera Storage Arrays
D. Provides incremental establish and restore functionality on Symmetrix Storage Arrays
Answer: D

20. In a Single Hop SRDF/AR setup, the following options have been set:

Cycle Time = 300
Delay Time = 200
Overflow = Next

The symreplicate session was started at time 0. The actual cycle time was 450 seconds. How many seconds after the start of the first cycle will the next cycle start?
A. 450
B. 600
C. 650
D. 900
Answer: D

21. Click the Exhibit button.
Based on the output shown, which SRDF/A session will become inactive when the Cache allocated for SRDF/A is used up?
 
A. All
B. RaGrpNum_04
C. RaGrpNum_03
D. RaGrpNum_05
Answer: B

22. Which RDF Configuration State must be enabled to allow multiple RA Groups on a single RF port?
A. Switched
B. Dynamic
C. Concurrent
D. Concurrent Dynamic
Answer: A

23. What is required to implement TimeFinder consistent splits?
A. Resource Pak
B. Symmetrix Access Control
C. Symmetrix Integration Utilities (SIU)
D. Enginuity Consistency Assist (ECA)
Answer: D

24. What is the maximum number of differential TimeFinder/Clone targets that a source device can support?
A. 2
B. 4
C. 8
D. 16
Answer: C

25. What is the Recovery Point Objective in seconds, if the SRDF/A cycle time is 30 seconds?
A. 30
B. 60
C. 90
D. 120
Answer: B

26. Which storage arrays are supported by Replication Manager?
A. IBM ESS and CLARiiON
B. CLARiiON and Symmetrix
C. StorageWorks and CLARiiON
D. Hitachi Data Systems and Symmetrix
Answer: B

27. Click the Exhibit button.
In the SRDF/AR Single Hop scenario shown in the graphic, the Source site has become unavailable. At the time of failure, all BCV pairs were Split, and the Source R1-BCV to Target R2 synchronization was complete.
It is necessary to restart the application at the Target site, while maintaining an additional clean copy of the data in case of corruption during the restart procedure.
Order the steps to achieve the desired objective.
1. Wait for synchronization to complete and then Split the Target site R2 and BCV
2. Perform an incremental Establish from the Target site R2 to the BCV
3. Suspend RDF links and Write-enable the R2 devices
4. Import Volume Groups, mount Filesystems and restart application from the R2 devices
 
A. 1, 2, 3, 4
B. 3, 2, 1, 4
C. 3, 4, 2, 1
D. 4, 2, 1, 3
Answer: B

28. What is the order for an SRDF/A deltaset operation?
A. 1 - Capture, 2 - transmit, 3 - receive, 4 - apply
B. 1 - Send, 2 - receive, 3 - acknowledge, 4 - apply
C. 1 - Capture, 2 - send, 3 - apply, 4 - acknowledge
D. 1 - Send, 2 - acknowledge, 3 - apply, 4 - commit
Answer: A

29. What is the state from a host's perspective of an R1 and R2 SRDF pair when failed-over?
A. R1 is Not-Ready and R2 is Read/Write
B. R1 is Read/Write and R2 is Read/Write
C. R1 is Write-Disabled and R2 is Read/Write
D. R1 is Read/Write and R2 is Write-Disabled
Answer: C

30. What are the primary modes of operation for SRDF?
A. Synchronous or Adaptive Copy
B. Synchronous or Asynchronous
C. Asynchronous or Domino Mode
D. Synchronous or Semi-Synchronous
Answer: D
Link : http://www.killtest.co.kr/Specialist/e20-510.asp


이 글을 트위터로 보내기 이 글을 페이스북으로 보내기